Happy new year

publicerat i Personligt;
2010 lider mot sitt slut. Det har varit ett spännande år. Det har hänt mycket. Jag har blivit dumpad, blivit kär, blivit sårad om och om igen. Jag har lärt känna underbara människor, umgåtts med fina vänner, gjort av med för mycket pengar, sparat för lite, ätit för mycket godis, tränat för lite, gått upp hundra kilo (det känns så), tagit körkort, varit på kryssning. Ja listan kan göras lång.

Jag vill inte påstå att mitt år har varit dåligt men jag siktar på att göra 2011 mycket bättre. Jag har tre stora höjdpunkter att se fram emot. Min examen i juni, Iron Maiden live i Göteborg i juli samt en resa till Turkiet med bästa Josephine i augusti. Jag längtar så otroligt mycket!

Gott nytt år!

There's a man on the horizon

publicerat i Personligt;
Plötsligt blev allt väldigt jobbigt. Hela dagen har varit påfrestande och fastän jag får komma hem till mina älskade föräldrar imorgon känns det som en evighet. Jag har en otrolig hemlängtan just nu. Jag kan inte låta bli att gråta. Jag kan inte låta bli att känna saknad. Fastän jag imorgon vid den här tiden ligger under filten i soffan framför brasan. Är det inte konstigt egentligen? Att man kan känna en saknad så stor?

Och för att strö salt i såren har jag oroat mig oerhört mycket över min framtid idag. Om sex månader vet jag inte vart jag ska ta vägen. Då har jag min examen i handen. Återigen är jag arbetslös och denna gång även hemlös. Jag har ingen arbetserfarenhet what so ever. Det enda jag kan skryta med är en treårig journalistikutbildning. Men vad tjänar det till när det enda arbetsgivarna idag tittar på är tidigare erfarenhet?

Jag känner två saker just nu: Saknad och hopplöshet.