Ingen inspiration

publicerat i Personligt;

Näst sista arbetsdagen för den här veckan. Jag redigerar i vanlig ordning men har även att text att skriva som ska gå i tidningen på lördag. Känner mig helt oinspirerad så det är svårt att få ihop någonting bra. Men på något sätt ska det väl fixa sig.

Imorgon var det tänkt att både jag och Josephine skulle med Marika m.fl till Helsingborg eftersom det är festival där i helgen. Men varken jag eller Josephine känner att vår ekonomi tillåter det i och med att vi åker till Turkiet om drygt två veckor. Så imorgon efter jobbet beger jag mig istället till Eslöv för att spendera kvällen och natten hos Josephine. Blir väl en film eller två samt lite godis om jag känner oss rätt. Ska bli mysigt i alla fall :) När inte plånboken tillåter får man göra det bästa av situationen.

Hösten är här?

publicerat i Personligt;

Helgen har, trots dåligt väder, varit väldigt bra. Marika skulle egentligen kommit på besök i fredags och stannat ett par dagar. Men så blev det inte. Så istället har jag haft det mysigt på egen hand, eller ja. Inte helt på egen hand. Jag har varit på bio tre gånger denna helg. Harry Potter i fredags samt film Hanna och Baksmällan del II igår kväll. Jag har ätit god mat i gott sällskap och jag har äntligen fått tvättat min smutstvätt. Nu har jag äntligen rena kläder igen, haha.

Ikväll efter jobbet kommer Josephine hit. Jag ska bjuda henne på middag på en italiensk restaurang i närheten där jag bor. Åt där med mamma och pappa när de var här på besök och det var så himla gott! Stenugnsbakad pizza med fyra ostar, åh!

Förövrigt känns det som att den svenska sommaren är förbi. Igår på väg hem från bion blåste det kallt, det regnade och dessutom hade löven fallit ner på marken.. Det känns så bra att veta att jag om 19 dagar tillsammans med Josephine ligger på stranden med en kall drink i handen och njuter.

Det som hänt Norge är en stor tragedi och mina tankar går till alla de människor som förlorade någon de älskade.

Tänk på barnen i Afrika

publicerat i Personligt;

Jag har alltid lovat mig själv att aldrig skänka pengar till hjälporganisationer på grund av att pengarna inte hamnar där de ska hamna. Men efter att ha sett bland annat dessa bilder på DN:s hemsida kunde jag inte låta bli. Läkare Utan Gränser fick 100 kronor. Jag blir så fruktansvärt ledsen när jag ser barn som lider så som Afrikas barn gör. I dag känns det inte helt fel att säga "Tänk på barnen i Afrika".