Köpstopp

publicerat i Personligt;

En text av tre är skrivna och jag har hunnit med att luncha också. Jag har dessutom hunnit med att bränna ytterligare 200 kronor. Nu måste jag införa köpstopp fram tills vi åker till Turkiet, haha. Kommer ju försvinna lite pengar den här helgen men efter det får det vara nog, haha.

En tuff gårdag

publicerat i Personligt;

Det var en fullproppad dag igår. Jag lämnade redaktionen vid halv tio efter morgonmötet och då begav jag mig till lilla Teckomatorp. Träffade en av de frivilliga brandmännen och hade en trevlig pratstund. Vidare åkte jag till Blentarp men innan dess tog jag en oerhört nyttig lunch på McDonalds i Eslöv. Träffade Anita i hennes gömda paradis. En gård från 1831 som totalrenoverats, hur underbart som helst men det var trädgården jag kom dit för. Hon har över 300 rosor i sin trädgård och utöver det hur mycket andra blommor som helst. Jag blev bjuden på den godaste flädersaften jag någonsin smakat och plockade smultron längs med hennes husvägg. Jag var tillbaka på redaktionen vid 17-tiden och då var det i princip bara att föra över bilderna från kameran för att sedan cykla hem.

Väl hemma kände jag hur trött jag var. Värmen hade gjort sitt och jag hade druckit dåligt. Jag ville somna redan vid 18 men lät bli. Vid 23-tiden gick jag och la mig men inte fan kunde jag sova. På tok för varmt. Somnade vid 4-tiden.. Så idag är jag lagom seg. Tur att jag bara ska sitta på kontoret och skriva idag. Jag vill inte klaga på värmen och det härliga solskenet men idag tänker jag faktiskt dra mig undan. Idag vill jag inte vara i solen alls. Jag sparar det till helgen. Om det fina vädret är med oss då det vill säga.

Sommarväder

publicerat i Personligt;

Nu är det mindre än en timme kvar innan jag får åka hem. Väl där väntar en lägehet som behöver städas. Jag gjorde aldrig det igår så ikväll är det verkligen dags. Vill inte behöva stressa pga att det är stökigt när mamma och pappa dyker upp på fredag kväll.

Det visade sig att all oro inför bilfärden till Hörby idag varit helt onödig. Det gick jättebra att köra om man bortser från kärringstoppen jag fick när jag skulle parkera i uppförsbacke. Jag körde fel också men det är ju inte på grund av min skicklighet utan för att jag inte kan Malmö. Så en sten lättade från hjärtat rätt fort efter att jag insett att det faktiskt inte var några problem alls.

Väl i Hörby blev jag mottagen av Rune och Eva och de hade dukat upp med en underbar frukost som jag fick ta del av. Färskt bröd i olika sorter, marmelader, ost, skinka. Jag drack dessutom två koppar kaffe med mjölk och socker i och jag som inte ens dricker kaffe. Men det gick bra, haha! Intervjun gick jättebra och jag var hos dem i över två timmar! Imorgon bär det av till Teckomatorp och Blentarp för jobb. Det ska bli roligt!