Det är de små sakerna som räknas.

publicerat i Personligt;
Imorgon tar jag examen. Från och med imorgon kan jag stolt gå runt och säga att jag är journalist. Jag är lycklig.

Igår var det premiärvisning av teveprojektets filmer på biostaden i Kalmar och jag får väl säga att det blev en succé! Full biosalong och stora applåder för alla filmer som visades! Efteråt var det examensfest på Söderport som stod på tur och det var även det otroligt roligt. Jag agerade mingelfotograf och tog runt 300 bilder under kvällens gång. Så fort jag får lite tid över kommer jag att föra över dem på datorn och ladda upp dem på Facebook så att folk får se hur galna de varit! Nu måste jag stresstäda för imorgon förmiddag kommer mamma och pappa!

15 timmar i redigeringsrummet

publicerat i Personligt;
Igår satt jag och Hanna och redigerade film i 15 timmar i sträck. Från 09 till 00.30.. Deadline står utanför ytterdörren och knackar på. Idag valde jag och Hanna att ta en ledig dag men imorgon fortsätter den sista redigeringen. Då ska även exporten inför biopremiären vara fixad. Det är en del kvar men vi kommer hinna! Inatt drömde jag dock sjuka drömmar om både redigeringen, filmen och biopremiären men det hör väl till antar jag.

Nu ska jag ner till affären och köpa allt onyttigt jag kan hitta. Jag ska äta tacos, chips och choklad idag. Dessutom har jag glass i frysen. Jag är värd det. Även om jag kommer ångra mig imorgon, haha!

Premiär!

publicerat i Personligt;
Snart är det äntligen premiär! På måndag den 30 maj smäller det :)