A trip down memory lane

publicerat i Personligt;
Haha. Jag hittade en gammal skiva med gamla webbkamerabilder på mig själv från gymnasietiden (2006). Har jag sett ut så här? Fy fan vad snygg jag var. Jag måste verkligen gå ner i vikt! Nå ja, jag kan ju skatta mig lyckligt att jag har varit snygg åtminstone en period av mitt liv ;)


Kaos i mitt huvud

publicerat i Personligt;
Sakta men säkert.. Jag har packat ner alla mina böcker och halva köket. Men det återstår en hel del. Vet inte riktigt hur jag ska hinna med allt. Jag fick mitt schema för februari nu ikväll. Jag har tre hela lediga dagar på hela månaden. Det är inte så mycket att hänga i granen direkt. Det gäller att ligga i. Nu tänker jag dock köpa pizza och skita i allt som finns och bara vara. Imorgon går jag på det igen.

Flyttdags

publicerat i Personligt;
Ja flytten börjar närma sig med stormsteg nu och det är på tiden att jag börjar packa ner alla grejer som ska med och kasta allt som jag inte vill ha kvar. Pappa har sagt att han gärna hjälper till och bär och kånkar på alla möbler och flyttkartonger men han vill att allting är färdigpackat när han kommer så att det bara är att lasta in i flyttbilen. Jag förstår honom. Han är underbar som ens vill hjälpa till. Jag vet inte riktigt vart jag ska börja bara. Trots att det bara är en etta så finns det otroligt mycket skit men jag antar att jag bör börja med sådant som ska slängas. Först måste jag köpa en spritpenna dock. Så att jag kan organisera lådorna litegrann.

Jag var och valde tapeter och golv till den nya lägenheten i fredags. Det kommer bli så himla fint när allting är klart och i ordning. Jag lovar att visa bilder :) Men jag valde rätt neutrala färger. Brunt, vitt och silver för att vara mer exakt. Mer än så säger jag inte i dagsläget.

Dessutom har jag och Josephine äntligen bokat en resa till Turkiet till sommaren. I två veckor blir vi borta med start den 21 augusti. Lite senare än förra året men det var mycket billigare. Vi har redan betalat av den första handpenningen och nu är det bara att spara inför slutavgiften som ska betalas i juli. Det är så skönt att ha lite morötter att längta efter. Det får en att vilja kämpa extra mycket med allt! :)

That's all for now. Nu lär jag börja med packningen!