Helgen är över

publicerat i Personligt;
Gårdagen blev riktigt lyckad! Jag trodde, när jag vaknade, att vi skulle få spendera 90 minuter + tilläggstid i regn då det regnade när jag vaknade. Men lagom till det att jag anlände till Växjö sken solen och vi fick sitta och svettas i gassande sol under hela matchen istället. Men vad gör väl det :) Efteråt passade det fint med ett par öl och drinkar, samt god mat. Vi kom hem till Erika innan midnatt så imorse vaknade vi pigga och glada. Resten av dagen har spenderats framför tvn och så tänker jag fortsätta kvällen. En dusch och lite mat på det och allt är finemang! :)

Sommarvärme

publicerat i Personligt;
Jag trivs så bra i värmen. Trots att man är klibbig hela tiden och trots att man svettas floder. Det gör ingenting. Jag överlever det. Så himla tråkigt att vädret tydligen ska bli sämre nu till helgen, så himla bra att det inte är speciellt långt kvar innan jag flyr Sverige i två veckor.

Den här arbetsveckan är över. Den gick skapligt fort. Idag fanns det en del att göra inför helgens tidning. Vi lunchade thaimat ute i solen och när jag kom hem satte jag mig ytterligare en stund i solen. Nu väntar en dusch, en film och lite middag. Vid 21 börjar sändningarna från OS och klockan 22 börjar invigningen. Lär bli en sen natt.

Imorgon ska jag och ett par vänner gå och se på när Öster (det lokala fotbollslaget) spelar match. Efteråt blir det nog ett par öl. Ha en trevlig helg allesammans!