Svårt att ställa om

publicerat i Personligt;
Jag har ju jobbat kvällar och helger på Smålandsposten i princip hela tiden sedan jag började i januari. Därför är det extra svårt att ställa om dygnsrytmen nu när jag helt plötsligt har börjat jobba dag. Den här veckan har verkligen varit jobbig! Jag har varit trött och hängig och jag har försovit mig två gånger. Jag brukar aldrig försova mig i vanliga fall.

Det känns bra att jag är ledig imorgon och på fredag i alla fall. Då får jag vila upp mig lite inför jobbhelgen. Imorgon ska jag storstäda, jag har skjutit fram städningen och tvätten så länge nu att det ser ut som att jag bor på en soptipp, dessutom måste jag köpa nya kläder för att ha något att ta på mig om morgnarna, haha. Dessutom blir det ett besök hos optikern. På fredag vankas det bio med Emma och på lördag efter jobbet har jag lovat Erika att följa med och se på när Öster spelar hemma mot Degerfors. Kan bli intressant, då jag inte är ett dugg intresserad av fotboll.

Gissar på att det kommer ägnas en hel del tid åt mitt xbox också, jag har inte ägnat det en minut sen jag köpte det i måndags, så det är på tiden nu!

Tv-spel

publicerat i Personligt;
Eftersom det verkar regna hela sommaren beslöt jag mig för att köpa ett Xbox idag efter jobbet. Så nu är jag några tusenlappar fattigare, men en spelkonsol (egentligen två då jag fick Kinect på köpet, som är Xbox variant på wii kan man säga, fast utan handkontroll) och fyra spel rikare. Nu lär kvällarna vara räddade.

Söndagen den 24 juni

publicerat i Personligt;
Nu sitter jag återigen på redaktionen. Jag är ansvarig webbredaktör för kvällen så det är väldigt lugnt för min del. Skönt på sitt sätt, rastlöst på ett annat. Man kan säga att man får lite stryk för att man tycker om att webba, man får nämligen inte lika många sidor att redigera i övrigt. Medan andra redigerar 3-4 sidor idag (ovanligt lite det med, men vi är så många) så fick jag bara en och den är jag redan klar med, så resten av kvällen blir nog otroligt lugn. Jag slutar inte förrän vid 23.20. Efter idag kommer jag dock inte att jobba kväll igen förrän veckan innan Alanya. Jag kommer i fortsättningen att jobba dag mellan 08.30-17.30 och sedan blir det ett par helger samt en webbvecka då jag jobbar 06.00-14.30. Det ska bli roligt!

Veckan som kommer ser väldigt lugn ut. Lönen trillar in på kontot vid midnatt och jag kommer ha svårt att inte ta en shoppingrunda. Jag borde egentligen låta bli då jag och Linda ska till Ullared den 8 juli. Där lär jag väl hitta både det ena och det andra. Jag ska dessutom till optikern på återbesök på torsdag. Jag behöver fixa linser och tydligen räcker det inte med undersökningen jag gjorde för en vecka sedan. Får även hålla tummarna för att jag får mina nya glasögon samt mina slipade solglasögon denna vecka med. Det vore bra! Även om solglasögonen inte lär komma till så mycket användning.