Power and control

publicerat i Personligt;
Den här veckan har varit minst sagt händelserik. Igår följde jag med min brukare till Kristianstad för att göra ett besök på hennes gamla elevhem och gymnasieskola. Jag var inte allt för pepp på det då måndagen hade krånglat som satan. Det var inte bara bilen som gick sönder, på kvällen krockade jag med en stor rådjursbock. Som tur var gick det bra för både mig och djuret. Men det blev en otroligt lyckad resa till Kristianstad i alla fall. Ungdomarna på elevhemmet var så otroligt inspirerande och så himla härliga!

Väl hemma i Växjö igen var det dags för mig att säga hej då över sommaren till min brukare. Hon blev så ledsen av tanken på att vi skulle vara ifrån varandra i över tre månader, hon började gråta. Bättre bekräftelse kunde jag inte få. Vilket känns bra. Idag har jag varit ledig och det har inte blivit så mycket gjort här hemma som jag hade hoppats på. Imorgon jobbar jag på tidningen 14-23.20 och sedan är jag ledig fredag, lördag, söndag. Det var längesedan!

Kaos på en måndag

publicerat i Personligt;
Vilken måndag! Det började redan för några dagar sedan. Då började batterilampan i bilen att lysa. Pappa misstänkte att batteriet laddade dåligt men sa att så länge bilen startar är det inga problem. Jag litar på min pappa när det gäller bilar men eftersom jag ska köra ner till Kristianstad imorgon så svängde jag förbi Mitsubishifirman i Växjö imorse för att höra vad de tänkte. Jag parkerade utanför och blev ombedd att köra in bilen i verkstaden. Sagt och gjort tänkte jag, men när jag skulle starta bilen var den stendöd. Batteriet laddas inte var domen. 3500 kronor för en ny som de dessutom inte hade hemma.

Jag ringde pappa och frågade vad han tyckte att jag skulle göra. Han ville dock inte att jag skulle lämna in bilen, envis som han är. Han trodde inte på verkstadskillarna och ville själv se att generatorn var paj innan jag la så mycket pengar på en ny. Så nu kommer pappa hit ikväll tills dess att jag slutar. Han kör ner med mammas bil och imorgon bitti tar jag mammas bil och pappa tar min hem för att laga den. Min pappa är verkligen bäst som alltid ställer upp!

Söndagen den 27 maj

publicerat i Personligt;
Arbetsdagen spenderades i solen på gräsmattan med klassikern kanelbullar och saft. Har dessutom lyckats få lite färg. Det tackar jag för. Imorgon är det jobb från 08-23.20. Lär inte bli så mycket vistelse i solen då. Hur underbart är det inte att Sverige tog hem hela ESC igår då? Mitt eurovisionhjärta var helt euforiskt!