Biodags

publicerat i Personligt;
Sitter och väntar på att få åka iväg till jobbet och göra ett kortpass. Efter det, vid 21, ska jag möta upp Erika för lite mys på bion. Vi ska se på Beautiful Creatures, trailern verkar vara helt i min smak som gillar sådana filmer, så jag hoppas att filmen är lika bra som trailern. Ska bli trevligt att träffa Erika med så klart.

Imorgon jobbar jag mellan 08.30-15.30 och vid 18-tiden väntar jag besök av Emma. Hon gör ett kort inhopp på tidningen och ska låna min soffa i vanlig ordning. Jag ser fram emot april månad då hon ska vistas här i nästan tre veckor! Jag saknar min lilla sambo ;)

Fint och fräscht

publicerat i Personligt;
Åh vad jag älskar mitt hem när det är alldeles nystädat och fint! Jag förstår inte hur en del kan leva i smuts 24/7 (tänk er programmet How clean is your house). Nu håller jag på att tvätta lite då jag inte hade något att ha på mig i princip. Det är en av nackdelarna med att bli inringd med kort varsel. Jag skulle tvättat i måndags, men då ringde tidningen och ville att jag skulle jobba. Så då fick tvätten vänta. Men nu är det i alla fall gjort. När jag har hämtat tvätten ska jag hoppa in i duschen och sedan bege mig mot Växjö. Vid två-tiden ska jag hämta upp J, för att sedan åka ut hit till mig igen. Vi ska laga middag och se på film. Blir säkerligen kalas! Imorgon är det jobb igen vid 13. Skönt med lite sovmorgon! Jag hoppas ni får en fin helg.
 

Städning

publicerat i Personligt;
Precis. Jag kom precis hem från jobbet. Jag ska ta och äta något lite snabbt och sedan ska jag städa. Imorgon får jag besök och då bör det vara rent och fräscht här, precis så som jag trivs allra bäst. Nackdelen med att jobba så mycket är att hemmet liksom förfaller under tiden. Men nu ska det bli ändring på det! Frågan är bara var sjutton man ska börja...