November går mot sitt slut

publicerat i Personligt;
Yes, indeed! Idag är det den 29 november och på söndag är det redan första advent. Känns som att det här året har gått otroligt fort. Jag vet inte om det är bra eller dåligt, men året har varit bra.

Jag är ledig idag och tänkte städa lite inför advent. Imorgon åker jag hem till mamma och pappa på en snabbvisit så jag gör det hellre nu än på söndag när jag kommer hem. Jag tänker inte dra fram julgardinerna och sådant i år. Jag nöjer mig med julstjärnorna och adventsljusstaken. Sånt jäkla meck att byta gardiner hela tiden och risken finns att jag låter gardinerna hänga uppe allt för länge. Efter städningen tänker jag äta lite mat och sedan ska jag spela Alice madness returns som jag har fått låna av Linda. Det ser jag fram emot! Ikväll blir det idolmys och sedan en relativt tidig kväll så att jag orkar upp imorgon. Helgen bjuder på julpyssel hemma hos mamma. Jag tänkte göra en egen dörrkrans då de i butikerna oftast är så dåligt gjorda och väldigt dyra. Jag vill ha en enkel, med granris och rött band. Ska försöka få med mamma till Dollarstore som öppnat i Mantorp också, den butiken har jag inte besökt sedan jag bodde i Falun och det är ju snart fem år sedan. De har verkligen allt! Kanske hittar jag någon julklapp eller två.

Veckan har gått snabbt

publicerat i Personligt;
Veckan som varit har gått i en hiskelig fart. Veckan som kommer lär gå minst lika fort då det är mycket som händer. Imorgon jobbar jag kväll och innan det ska jag till bilbesiktningen. På tisdag ska jag på informationsmöte på kommunen samt skriva på lönepapper, efteråt ska jag till Emelie och klippa mig. På onsdag är det dags för julfest med jobbet och på lördag åker jag hem för en snabbvisit hos mamma och pappa. Jag ser verkligen fram emot den kommande veckan :)

En fin födelsedagshelg

publicerat i Personligt;
Kan inte vara mer än nöjd över min födelsedag och helgen i övrigt. Gårdagen började med frukost på sängen, äggmackor med perfekt kokade ägg, god juice och lite kaffe. Jag fick en efterlängtad värmefilt i födelsedagspresent! På dagen åkte vi in till Växjö och gick i affärer en sväng innan vi slutligen åkte hem och slappade. Vi tittade på BBCs dokumentärserie "Världhistorien genom 100 år", där vi bland annat kikade på Adolf Hitlers död, Hiroshima och Berlinmurens fall. Oerhört intressant med nutidshistoria! Kvällen spenderades på Piazza Teatro där vi åt supergod mat (kyckling med bacon, äpple och västerbottenost, tillsammans med mandelpoatatiskompott). Kvällen avslutades på bion där vi såg Thor - The dark world, riktigt bra! Idag har vi bara slappat framför tvn fram till det att Jonas åkte hem. Nu ska jag slänga i mig lite mat och titta på film, inviga min värmefilt och bara njuta av lugnet. Imorgon är det jobb som gäller mellan 08-17.