Valborg

publicerat i Personligt;
April månad gick fort, likaså alla månader före det. Imorgon är det 1 maj och officiellt vår! Tråkigt att det ska regna idag, men det behövs verkligen. Min pollenallergi är inte nådig just nu! Så jag hoppas det regnar mer inatt så att det mesta sköljs bort innan det kommer mer. Ikväll kommer Jonas hit och stannar fram till på söndag. Ikväll bjuder jag på bakad potatis med skagenröra och ikväll blir det nog bara film och mys. Imorgon är jag ledig och på fredag jobbar jag. En lagom arbetsvecka med andra ord. Vi får se vad vi hittar på i helgen. Helst ingenting :)

Manligt kattbesök

publicerat i Personligt;
Mina två damer fick herrbesök idag. Lite skeptiska.. Men det gick i alla fall bra, trots lite grymtningar och tjut. Katterna i kvarteret måste tycka att mina två är bitchigast i området, de morrar och fräser för ingenting ;)
 
 

Helt slut i kroppen

publicerat i Personligt;
Dagen har varit bra på alla sätt och vis. Jag trivs så bra att jobba med dessa fantastiska ungar! Det ska bli tråkigt att lämna dem den sista maj, men alla sagor har ju sina slut :) Jag är dock helt färdig i kroppen idag. Min rygg värker och nacke/axlar likaså. Har därför intaget dagens sista måltid och tänker nu lägga mig i sängen och titta på serier. Imorgon är sista arbetsdagen denna vecka och imorgon kväll kommer Jonas hit. Vi har inte så mycket planerat förutom att vi ska gå på bio på lördag kväll och se den nya Spider-man, ska bli trevligt! I övrigt hoppas jag på fint väder.