Flyttar till östgötaslätten

publicerat i Personligt;
Jag fick sommarvikariatet på Norrköpings Tidningar! Mötet var riktigt givande och redigeringschefen sa på en gång att hon ville ha mig där i sommar. Det erbjudandet behövde jag inte fundera på alls, utan tackade ja med en gång. Så i månadskiftet maj/juni flyttar jag hem till Östergötland igen. Det känns fantastiskt! Så nu är jag på jakt efter ett boende. Det är dock inte det lättaste. Jag vill åtminstone ha en tvåa och det får gärna vara i Norrköping, och inte allt för dyrt. Dessutom måste jag hitta ett boende där jag får ta med mig katterna, vilket nästan är det svåraste att pricka av på önskelistan. Men det dyker säkert upp något så småningom :) Helgen har förövrigt varit lugn och skön i sällskap med mina föräldrar. Imorgon bär det äntligen av till Västerås. Ska bli tre underbart välbehövliga dagar med världens bästa vän :)

Stockholm igår, Norrköping imorgon

publicerat i Personligt;
När jag vaknade igår morse vaknade jag med en så otrolig ångest. Jag ville ingenting och ville mest gå och lägga mig igen. Men efter lite uppmuntran av ett par vänner klev jag upp och begav mig till Alvesta för att sedan ta tåget till Stockholm. Där väntade en arbetsintervju med Aftonbladet. Det gick bra och kvinnan jag träffade var riktigt trevlig. Det kändes bra och det kändes på något sätt mäktigt. De skulle höra av sig. Antar att de har en del att intervjua inför sommarvikariaten. Anledningen till min ångest på morgonen var att jag egentligen inte alls vill till Stockholm i sommar, samtidigt som det hade varit jätteroligt att prova på. Men som jag skrivit tidigare så är det alldeles för mycket som måste ordnas innan jag i så fall kan tacka ja till ett vikariat där. Jag valde att åka upp på intervjun, dels för att få presentera mig, men också för att jag inte hade hört ifrån någon av de andra tidningarna jag sökt till. Men på tågresan på väg upp hörde Norrköpings Tidningar av sig och ville träffas. Det är mitt första val så att säga, så att de hörde av sig igår var pricken över i. Så imorgon ska jag åka upp till Norrköping för att träffa deras redigeringschef. Jag hoppas innerligt att det går bra! Hade varit så perfekt om jag fick ett vik där.

Alla ♥ dag

publicerat i Personligt;
Lägenheten är städad och doftar ljuvligt av kanel och vilda bär (älskar doftljus). Jag har hunnit duscha och just nu står potatis- och purjolökssoppan på spisen och puttrar. Om någon timme borde Jonas dyka upp och då blir det nog bara slappt framför en film med lite mat och en mängd kramar och pussar! Jag brukar inte bry mig speciellt mycket om Alla hjärtans dag, har aldrig gjort, men det är fredag och jag får passa på när han är här :) Imorgon får vi se vad vi hittar på, det är skönt att inte ha något inplanerat och ta det som det kommer.