Jag är så tacksam

publicerat i Personligt;
.. för att jag fick möjligheten att börja jobba på vikarieförmedlingen på skola- och barnomsorg i Växjö. Jag har jobbat konstant sedan jag blev anställd i princip och just denna månad har jag jobbat mer än heltid, vilket känns underbart. Att jag dessutom fått vara på samma dagis är ännu roligare. Jag har fått en relation till personalen och till alla barn. De frågar efter mig när jag inte är där och de vill alltid ha med mig i deras lekar, känns fantastiskt! Jag är uppbokad till mitten på februari, så jag har att göra :) Dessutom började ju universitetskursen igår, så den har jag parallellt med jobbet. Jobbar 9-15 imorgon samt 08.30-23.20 på fredag. På lördag och söndag tänker jag ta hand om mitt hem, det är nackdelen med mycket jobb, lägenheten liksom förfaller litegrann ;) och när sysslorna är gjorda tänker jag bara vara och njuta av ledigheten! Nu väntar en varm dusch och därefter tänker jag äta det femtioelfte granatäpplet denna vecka (har fått dille på dem) och se på några avsnitt av SATC. En perfekt onsdagskväll om ni frågar mig!
 

Söndagen den 19 januari

publicerat i Personligt;
Veckan börjar gå mot sitt slut och om ett par timmar börjar en ny. Denna vecka är även den full av jobb, men jag klagar inte direkt. Jag behöver pengarna och dessutom blir jag så otroligt rastlös av att bara gå hemma. Så det känns gött! Måndagen och fredagen blir nog de jobbigaste dagarna. Då jobbar jag två pass. På dagis på förmiddagen och på tidningen på eftermiddagen/kvällen, men det är bara å bita ihop :)

Något annat skoj som äntligen är bestämt och bokat nu är ett besök till Västerås. Äntligen får jag spendera lite kvalitetstid med Josse och Julia. Mellan måndag och onsdag i slutet på februari ska jag åka upp och dessförinnan åker jag till mamma och pappa och spenderar helgen där. Jag hoppas att tiden går fort till dess!

Tisdagen den 14 januari

publicerat i Personligt;
Dagarna rullar på. Just nu vikarierar jag på en förskola i Lammhult och jag stormtrivs, både med barnen och personalen! Det är väldigt skönt att få komma tillbaka till samma förskola flera gånger, gärna flera dagar i rad. Då lär man känna barnen, barnen lär känna mig och detta gäller även personalen. Man lär sig rutinerna på förskolan och man kommer in i ett flow.. Den finaste bekräftelsen jag får på att jag gör ett bra jobb är all beröm jag får av personalen. Att barnen kommer till mig när de är ledsna, att de skrattar med mig och att de vill sitta i min famn och mysa en stund - det är också en fin bekrädtelse :) Det är rätt mycket jobb nu in i mitten på februari, sedan lugnar det ner sig, som det ser ut nu i alla fall. Men brist på jobb är det inte, tack och lov :) På tisdag är det dessutom dags för kursstart! Ska bli otroligt intressant att se hur det känns att vara tillbaka i skolbänken. Nu har jag förvisso valt en distanskurs på 50% just för att jag vill kunna jobba samtidigt, så så himla mycket skolbänk blir det ju inte, men det var snart tre år sedan jag läste kurslitteratur och skrev tentor sist...