Tisdagen den 29 juli

publicerat i Personligt;
Helgen som passerade var kanon på alla sätt och vis. Jag spenderade fredagen på stranden och på kvällen hämtade jag Linda vid tåget. Vi åkte hem, gjorde god mat och satt på balkongen hela kvällen och bara pratade. På lördagen åkte vi till sommarstugan och solade och badade. På kvällen grillade vi. En superhärlig dag på alla sätt och vis. Jag hoppas att vi ses snart igen!
 
Denna vecka jobbar jag fram till på torsdag och det är kvällar som gäller. Jag är lite less på långtråkiga kvällar där det inte finns någonting att göra men det är ju åtminstone pengar. På fredag och fram till och med tisdag är jag ledig och helgen tänker jag spendera i sommarstugan. På söndag kommer Jonas hem från Kreta och på måndag börjar han jobba igen efter fyra veckors semester. Jag jobbar sedan på onsdagen och är därefter ledig till och med lördag och jobbar kväll söndag. Ser fram emot en lång ledighet trots en jobbdag däremellan.
 
Något annat jag glömt nämna är att jag blev antagen till förskollärarprogrammet vid LiU. Så den 18 augusti börjar terminen och det kommer bli två intensiva kommande veckor efter det. Terminen börjar ovanligt tidigt och jag jobbar på tidningen fram till och med den 31 augusti. Jag kommer alltså att gå i skolan på förmiddagarna och jobba på kvällarna. Det kommer bli tufft med långa dagar. Som tur är så gäller detta bara i två veckor. Det ska åtminstone bli både spännande och roligt att börja plugga igen, jag är peppad!

Värmebölja

publicerat i Personligt;
Det har varit och är fortfarande en rejäl värmebölja här i landet just nu. Solen har stekt och termometern har visat upp emot 32 grader på sina håll. Man kan tro att hela Sveriges befolkning har legat och glassat på stranden. Inte jag dock. Jag har jobbat och även om det har varit jäkligt skönt att slippa den värsta värmen och ha tillgång till AC så har jag saknat stranden och vattnet mer än någonsin denna vecka. Om några minuter avslutar jag mitt arbetspass och därefter väntar två dagars ledighet. Imorgon tänker jag gå upp tidigt och åka till stranden för att jäsa där hela dagen. Framåt kvällen kommer Linda hit och spenderar helgen med mig. Det är nästan ett år sedan sist så det är verkligen på tiden nu :)

Jobb och standup

publicerat i Personligt;
Det har varit en trevlig helg blandat med lite jobb. Igår åkte jag och Jonas till Borghamn och spenderade eftermiddagen åt att sola och bada. På kvällen tog vi med oss mamma och pappa och begav oss till Gränna. Där väntade middag på Hamnkrogen och därefter blev det Sunny Standup med bland andra Johan Glans, Jesper Rönndahl, Måns Möller och Soran Ismail. Solen var framme hela tiden och ansiktet värkte av allt skrattande efteråt. Idag, söndag, så jobbar jag fram till kl 23 och jag jobbar varje dag fram till och med torsdag. På onsdag åker nog Jonas upp till Norrtälje, för att på lördag åka till Kreta med hans familj. På fredag är jag ledig och framåt kvällen kommer Linda hit för att spendera helgen tillsammans med mig. Det ska bli fint väder så jag hoppas att vi kan åka till stugan för att bada och sola, grilla och bara ha det gott :)