Saker jag ser fram emot

publicerat i Personligt;
- Flytten till Linköping
- Att påbörja sambolivet
- Nya jobbet på Norrköpings Tidningar
- Jag ska bli moster för tredje gången i oktober
- Jag börjar plugga (om jag kommer in) till förskollärare
- En weekend i Göteborg med Jonas
- En ullaredtripp med Josse
- En weekend i Helsingfors med Jonas
- Vinterresan med familjen till Trinidad/Tobago

En uppdatering

publicerat i Personligt;
I helgen har jag varit hemma hos Jonas i Linköping. Vi spenderade förmiddagen igår åt att rensa i hans förråd inför flytten. Vid 14-tiden mötte mamma och pappa upp oss i Linköping och vi gick ut och åt. Efteråt lastade vi all skit i pappas skåpbil. Skönt att ha ett hushålls förråd tömt på skit. På kvällen gick vi på bio och såg Captain America 2, riktigt bra! Nu mitt på dagen åkte vi till pappas garage och bytte sommardäck på våra bilar. Kändes skönt att bli av med dubbdäcken nu! Därefter skiljdes vi åt och jag åkte hem till Växjö. Nu på eftermiddagen har jag rensat i ett av mina förråd. Skönt att ha det gjort i förhand :) Som ni kanske förstår så har vi äntligen hittat en förstahandslägenhet! En stor 2:a på 70 kvm med balkong i Linköping. Den håller just i detta nu på att totalrenoveras, så allting kommer att vara helt nytt när vi får nycklarna den 1 juni! Vi åkte och kollade på området igår och trots att lägenheten ligger i utkanten av den omtalade stadsdelen Skäggetorp så verkar området riktigt lugnt och det är väldigt fint. Mycket grönska! Känns fantastiskt. Det var så skönt att det faktiskt gick så lätt som det gjorde. Ett samtal. Imorgon åker Jonas till hyresvärden för att lämna in kontrakten vi skrev på i helgen. Här får ni ett smakprov på hur köket kommer att se ut efter renoveringen. Jag längtar ihjäl mig!
 
 
 

Nu börjar det bli verklighet

publicerat i Personligt;
Lägenheten här i Åby är uppsagd. Igår ringde en man som ska komma och kolla på den i helgen. Då slog det mig att det här faktiskt är på riktigt. Den 30 juni är den här fantastiska lägenheten, som jag har bott i under två år, inte min längre. Då beger jag och mina katter mig norrut för att bli sambos, med världens bästa pojkvän. Vi är som ni vet på jakt efter en lägenhet i antingen Linköping eller Norrköping, men det är inte det lättaste att hitta något att hyra. Men jag ser i alla fall fram emot det. Sambolivet och allt vad det innebär. Jag har varit redo mentalt för det länge, men jag har inte haft någon att bli sambo med. Men nu känns det helt rätt i tiden. Nu är det dags.

Det händer mycket det här året och jag vet inte riktigt hur jag ska hinna med psykiskt, haha. Jag ska genomgå en stor livsstilsförändring om mindre än två veckor, jag ska flytta till en ny stad, bli sambo, börja på nytt jobb och till hösten ska jag börja plugga igen. Många stora grejer, men det ska givetvis bli oerhört spännande och roligt! Jag tror att 2014 kan bli ett riktigt bra år :)

Idag är jag ledig och jag tänker ägna dagen åt städning. Jag vill att lägenheten ser tipp topp ut när den ska visas i helgen och även för min egen skull så klart. När jag är klar med det tänker jag spendera dagen framför datorn och spela Sims 3. Jag får sådana perioder ibland, då det enda jag gör är att spela det, för att sedan tröttna totalt i flera månader. Ciao!