Nu är november här

publicerat i Personligt;
Vi är till och med snart i mitten av månaden. Mina vardagar går till att plugga och jobba i vanlig ordning. Jag har dessutom börjat träna på Friskis & Svettis vilket känns väldigt roligt. Än så länge är det inga bragder jag gör, men jag orkar mer och mer på crosstrainern och det känns gött! Det går alltså åt rätt håll :)
 
Imorgon och på fredag väntar två heldagar med plugg i Norrköping med tjejerna och på lördag är det dags för lite shopping. Jag och Jonas ska köpa lite nya julgrejer till lägenheten (gissa om jag vill julpynta nu nu nu?) och så ska vi köpa ingredienser till smörgåstårta. På söndag är det nämligen min 25-årsdag och mamma och pappa kommer hit på dagen för att fira lite smått och jag ska bjuda på smörgåstårta :)
 
Nästa vecka ska jag äntligen till frisören och göra någonting åt mitt skatbo jag numera har på mitt huvud. Jag har inte varit hos frissan och fixat till det sen i maj när jag var hos Fia i Växjö innan jag flyttade. Så det är på tiden nu! Detta är mamma och pappas födelsedagspresent till mig, tack snälla! :) Utöver det så är det förmodligen jobb på tisdag som gäller och sedan på torsdag så far vi äntligen över till Finland på galej!
 
Har blivit besatt av denna goda nötlimpa med havregryn, flingsalt och tranbär. Så gudomligt gott med smör och ost på!