Vecka 28 (27+3)

publicerat i Gravid med Aili, Personligt;
Veckorna bara rusar förbi och på söndag går vi in i tredje och sista trimestern! Det är från och med då, alltså vecka 29, som jag räknas som höggravid. Det känns helt ofattbart och jag kan fortfarande ibland slås av den mäktiga känslan att vår dotter växer inuti mig och att vi i juli blir föräldrar och får träffa våran skatt. Jag har gått upp totalt 5,3 kilo och jag måste erkänna att det är lite jobbigt. Jag hade ju inte slutat gå ner i vikt innan jag blev gravid så att helt plötsligt se vågen ticka uppåt är lite skrämmande. Jag försöker dock att inte stressa upp mig. Min barnmorska har sagt att en normal viktuppgång för mig ligger på 13 kilo, det behövs för att bebis ska må bra och växa. Så jag försöker tänka på vår lilla ärta, att dessa kilon är för henne och för henne gör jag allt ♥

En fantastisk helg

publicerat i Personligt;
I fredags efter jobbet åkte jag och J ner mot Skåne för att tillbringa helgen med Josephine, Julia och David. Det har varit en riktigt trevlig helg med en tur till Emporia i Malmö, god mat, gott sällskap och många skratt - välbehövligt helt enkelt :) Jag och J avslutade helgen på söndagen med en spontantripp till Gekås i Ullared på vägen hem från Skåne och vi åkte därifrån med massor av härligheter, bland annat lite nya kläder och prylar till hemmet! Nu dröjer det till efter sommaren innan vi planerar in en resa till (tror jag).
 
Veckan som kommer bjuder på jobb på tidningen fram till på torsdag. I helgen är det tänkt att J:s bror ska komma på besök men det ligger fortfarande lite löst i luften så vi får se helt enkelt :) Ska försöka komma iväg en sväng till stugan för lite bastubad men det är inget som är skrivet i sten det heller. Vi får se vad denna veckan har att bjuda på utöver jobb och skola :)