Återbesök hos ortopeden

publicerat i Aili - 0-12 mån, PEVA - Klumpfot;
Idag har vi varit på återbesök hos ortopeden. Nu har ju Aili haft sin ponsetiskena i en månad så de ville se hur foten såg ut. Ortopeden var mer än nöjd och lilla foten såg så fin ut med bra böjning! Så när det är dags för nästa besök om cirka två månader kan det bli aktuellt att gå ner till nattetid med skenan. Är så stolt över min lilla loppa! :)
 
Utöver detta så har vi en liten förkyld dotter här hemma. Japp, hon har åkt på sin första förkylning och den kom som en blixt från klar himmel igår kväll. Vid 22 vaknade Aili och grät som bara den och näsan var helt igentäppt! Som tur var hade vi koksaltlösning i pipetter hemma så jag spolade ur näsan rejält och det verkade hjälpa, för sedan sov hon hela natten, om än lite oroligt. Imorse var hon lite snörvlig men inte mer än så, dock kom täppan tillbaka när vi var på väg till ortopeden. Så innan det besöket gick jag till apoteket och köpte en nässug och en febertermometer. Väl hemma tog jag tempen, ingen feber! Och efter det använde jag nässugen för att suga ut allt snor. VIlken skillnad! Nu kan man knappt tro att hon är förkyld :) Ikväll blir det ett härligt bad, ren pyjamas och förhoppningsvis en god natts sömn. Imorgon bär det av till mina föräldrar på lördagsmiddag samt bastu!

Första vaccinationen

publicerat i Aili - 0-12 mån, Personligt;
Då var första vaccinationen avklarad och jag måste säga att Aili skötte sig så bra! Visst grät hon efteråt men hon lugnade ner sig så fort hon fick mat och sedan somnade hon i vagnen :) Vågen visade idag 4750 gram och måttbandet 55 centimeter. Min stora lilla tjej ♥