Torsdagen den 29 december

publicerat i Personligt;
Det bara blåser och blåser, regnar och regnar. Någon riktig vinter verkar det inte bli men nu spelar det ingen roll för min del. Nu får den gärna lysa med sin frånvaro. Det har varit en rätt full vecka. I tisdags fick jag besök av Michell, vi bastade och käkade blåbärspaj, tog varsitt glas vin och bara slappade. I onsdags följde jag med honom hem och jag hjälpte honom att städa lite, vi slappade ett par timmar innan jag begav mig till frisören. Klippte bara topparna och nu är hårt mörkrött. Riktigt fint! Jag var hos tandläkaren idag och fick som vanligt beröm för mina tänder. Inte ett enda hål hade jag! Jag har dessutom fått finbesök. Josephine och Jesper körde mellan Eslöv och Västerås och svängde in hit för en bit mat. Köttfärssås och spagetti, så som Josse önskat sig. Pratade ett tag, främst om Turkiet, då vi var där allihopa och då vi träffade Jesper där nere. Nu har de precis åkt vidare och jag hoppas att regnet och rusket inte förstör för dem och att de kommer hem säkert.

Nyår blir lugnt för min del som jag nämnt tidigare. Jag har köpt en hög nya filmer som jag inte har sett och har laddat upp med både chips och godis. Det blir middag med mina föräldrar och deras kompisar i sommarstugan innan jag beger mig hem till mamma och pappa för att lugnt fira in det nya året.

Jag tror inte att jag uppdaterar mer förrän det nya året är här så jag hoppas att ni alla får ett underbart nyår!

Hyvää Joulua - God Jul!

publicerat i Personligt;

Julafton är äntligen här!
Jag hoppas ni får en riktigt underbar jul tillsammans med era nära och kära.
Att maten smakar fantastiskt och att ni får fina julklappar :)

 

Alanya 2012

publicerat i Personligt;

Det märks att både jag och Josephine längtar tillbaka till Alanya. Vi bestämde redan när vi var där att vi skulle göra om det nästa år igen och nu sitter vi redan och planerar och diskuterar hotell och lägen. I somras bodde vi alldeles exemplariskt vid Kleopatrastranden, vilket var helt underbart, men inför nästa resa funderar vi på att ta ett hotell närmare hamnen och nattklubbarna samt den östra stranden. Vi märkte ganska snabbt att vi inte var vid havet så mycket ändå och att vi trivdes bäst vid poolområdet.

Dessutom vill vi inför nästa resa ha ett boende där det finns pentry så att vi kan fixa egen lunch. Mycket pengar gick på mat och en lunch hamnade på runt 100:-/dag och person. Där kan man lätt minska utgifterna om man kan laga egen billigare lunch. Dessutom var vi nästan i hamnen varje kväll och utbudet av shopping var större, om än dyrare. Vi funderar också på att checka in ytterligare en resväska att dela på inför kommande resa. Även fast vi hade de största modellerna på resväskorna och packat smart kände både Josephine och jag att vi hade för lite kläder med oss. Josse fick till och med låna kläder av mig (mina kläder är typ 2-3 storlekar större än hennes, haha). Så vi tänkte ta med oss en väska till och dela den kostnaden.

Ni får förlåta detta inlägg. Jag förstår att det inte är så intressant för er att läsa men det är seriöst det enda jag har att se fram emot just nu och det enda som gör att jag inte deppar ihop totalt. Det har gått fyra månader sedan vi landade på Antalya flygplats och jag saknar det fortfarande lika mycket och jag vet att jag inte är ensam om att göra det.