En dag med vänner

publicerat i Personligt;
Idag kändes det som om vi var uppe med tuppen när Aili vaknade 07.15 och inte ville somna om efter maten. Vi tog oss upp, åt frukost i lugn och ro för att sedan åka och handla på Ica Maxi. Aili sov en stund när vi kom hem och vid 13-tiden åkte vi ut till Matilda, Elisa och Mathias för att käka tacos och umgås. God mat och fina vänner kan liksom inte gå fel. Elisa och Aili var dock måttligt intresserade av varandra och lekte mest för sig själva. Trevligt var det i alla fall men framåt 17.30 packade vi in oss i bilen och åkte hem. Talar nog för oss allihopa när jag säger att jag var lagom seg när jag kom hem. Vi nattade Aili, jag tog en dusch och tittade på Så ska det låta och nu ska jag nog gå och lägga mig. Imorgon ska jag städa och tvätta mängder med smutstvätt.
 
 

Året runt - ännu ett reportage

publicerat i PEVA - Klumpfot;
Idag ringde min telefon och en kvinna vid namn Anna presenterade sig. Hon hade läst reportaget om Aili i tidningen och berättade att hon var frilansjournalist från tidningen Året Runt, hon hade blivit helt fascinerad av Aili och hennes berättelse och undrade om hon fick komma och göra ett reportage även hon. Givetvis tackade jag ja - då det är bra att Ailis diagnos uppmärksammas :) Så på onsdag kommer hon plus en fotograf hit ända från Jönköping. Ska bli trevligt att få berätta om vår resa ännu en gång och få med sådant jag inte tänkte på förra gången.
 
 

En seg vecka

publicerat i Personligt;
Aili ligger och tar en liten tupplur just nu så jag passar på att uppdatera lite här. Håller på att tvätta, diska och plocka lite i lägenheten samtidigt som tvn håller mig sällskap. Knaprar på lite Mariekex och försöker få i mig ordentligt med vatten. Jag är verkligen så dålig på det.. fy skäms!
 
Det känns som att den här veckan inte kan gå saktare än vad den gör. Det är "bara" torsdag idag. Tycker oftast att torsdag brukar vara här hiskeligt fort, men inte den här veckan. Helgen kommer nog gå desto snabbare. Imorgon var det egentligen tänkt att jag och Aili skulle hoppa på pendeln till Norrköping och möta upp Emma för lite fika och shopping, men hon fick ställa in pga halsont. Så imorgon beger vi oss in till city här i Linköping istället. På lördag åker vi till mamma och pappa för sedvanlig middag och på söndag åker vi ut till Nykil och hälsar på Matilda, Mathias och Elise :) Så helgen ser jag verkligen fram emot.