Aili 2 år

publicerat i Personligt;
En liten uppdatering om Aili vore väl på sin plats nu när hon i dagarna som varit ändå fyllt två år! I två år har denna underbara lilla tös spridit sitt solsken omkring människorna som älskar henne och hon har utvecklats något ofantligt mycket på bara några månader. Hon kommunicerar jättebra, hon visar när hon är glad/ledsen/arg. Hon myser gärna med oss och tittar gärna på längre filmer. Helst Pippi Långstrump.
Hon älskar fortfarande mat och frukt. Korv, potatis, smörgåsrån, jordgubbar och banan samt äpple står högst upp på listan. Hon säger alltid till när hon vill ha vatten, och hon ber snällt. Sedan några dagar tillbaka har hon börjat sätta ihop ord till meningar, tex: "Vovvo, Stella pippi!" = Mormor, Stella har tagit in en fågel. Hon är så duktig ♥
Hon sover fortfarande hela nätter, hon myser gärna med katterna och om hon fick välja skulle hon helst vara ute dygnet runt. Hon spelar helst boll, vattnar blommor och åker rutschkana.
Mormor och morfar står henne väldigt nära och morfar är hennes bästa vän. Det går inte en enda dag utan att hon frågar efter honom och när den blåa skåpbilen dyker upp på gården skiner hon som en sol och säger: "Mamma, titta offa!" Hon är så glad i honom och jag är glad att de har en sån fin relation.
Hennes peva är ingenting vi märker någonting av mer än att hon fortfarande sover med sin nattskena. Hon älskar att gå på förskolan och trivs bra bland kompisar och personal. Nu väntar ett nytt år tillsammans med denna böna och jag ser så fram emot det!

Kommentera inlägget här :